Forsikring

Er du dækket af din kasko-forsikring på vore kurser?

Generelt er uheld på kørekurser dækket af din motorcykel kaskoforsikring, hvis "kørslen foregår under godkendt kørelærer, motororganisation eller tilsvarende sagkyndig".

Der burde ikke være nogen tvivl overhovedet om, at vore kørekurser er varetaget på forsvarlig vis, og en godkendelse fra dit forsikringsselskab bør være en formssag. Du bør dog kontakte dem inden kurset og få et tilsagn. En henvisning til vores hjemmeside burde være nok som dokumentation.

Vi arbejder på formel godkendelse fra alle større forsikringsselskaber og har indtil videre fået tilsagn fra nedenstående:

 

SELSKAB   BEMÆRKNING 
     

 

GF Forsikring

Skal du på kursus og er i tvivl om din forsikring dækker både dig og din motorcykel, anbefaler vi, at du kontakter dit lokale GF Forsikringskontor. 

     

 
 

TopDanmark 

Citat fra Topdanmark: "Udfra det fremsendte kan vi godt godkende jeres kursus. Kursister med forsikring i Topdanmark skal dog henvende sig til vores kundeservice for at få en påtegning på policen med kursusnavn samt dato for deltagelse."

Christina K. Daub, Auto Forsikringsteknik, Borupvang 4, 2750 Ballerup

     

 

Fair Forsikring

Email fra Fair Forsikring: "Hej MC-sikkerhed.dk. Tak for jeres henvendelse. Vi kan bekræfte at vi anerkender MC-sikkerhed.dk som kursusvirksomhed. De skader som vores kunder kommer ud for i forbindelse med jeres sikkerhedskurser, vil blive dækket i henhold til kundens forsikringsbetingelser. Held og lykke med jeres virksomhed" Susan Vinter, Produktudvikler, Privat/Product Developer, Nyropsgade 45, 1602 København

 

Del siden:

Kontakt


Foreningen MC Sikkerhed
Hjortekærsvej 172A
2800 Lyngby

administration@mc-sikkerhed.dk
Telefon: 9391 0200

CVR 33729057

Sponsorer