Vi udbyder motorcykelkurser

Kurserne foregår i weekender på køretekniske anlæg rundt om i Danmark
Der vil være fokus på bremse- og undvigemanøvrer samt undervisning i defensiv kørsel i trafikken, klassisk farlige trafiksituationer, vejledning i gruppekørsel, tips om påklædning samt sikkerhedscheck af MC. 

Med dette kursus vil du opnå så stor rutine i maksimal bremsning og undvigeteknik, at du vil reagere instinktivt og korrekt, den dag du får brug for det ude i trafikken. Teorien om defensiv kørsel og farlige trafiksituationer vil klæde dig på til at reducere risikoen for overhovedet at komme i en farlig situation.

Som en stor sidegevinst vil du opleve langt større køreglæde på din MC, når du har gennemført et af vore kurser.

Vores vision:

Den uheldige udvikling i ulykkesstatistikken for motorcykler viser, at der er stort behov for mere efteruddannelse af de danske motorcyklister. Vi vil aktivt være med til at nedbringe antallet af motorcykeluheld på de danske veje.

Vores målsætning:

Med så mange motorcykelkurser af høj kvalitet som muligt kan vi bidrage til at reducere antallet af motorcykeluheld og samtidig øge køreglæden for kursisterne.

Alle lærer noget på vore kurser:

Uanset om du er ung eller gammel, erfaren eller ny motorcyklist, vil du lære en masse på vore kurser. Vores kursister kommer med vidt forskellig baggrund og vi mestrer at undervise, så de uerfarne bliver hjulpet godt på vej og de erfarne får aldrig lov at kede sig.

Firma- eller klubkurser:

Vi har mulighed for at arrangere lukkede kurser for firmaer og organisationer. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil gøre dine medarbejdere eller medlemmer bedre rustet til at køre sikkert på motorcykel. I skal kunne fylde et kursus med 30 deltagere. Kontakt os eller ring for at booke et kursus blandt de mulige datoer, der kan ses under KURSER. Et godt tidspunkt at aftale et lukket kursus med os er i vinterperioden, hvor vi kan nå at planlægge det ind i de øvrige kurser, og I stort set selv kan bestemme tidspunktet.

Hvem er vi ?

Vi er ca. 30 erfarne motorcyklister, og de fleste har lang tids erfaring med undervisning i MC kørsel. Vi startede vores forening i december 2008.


 

 

Del siden:

Kontakt


Foreningen MC Sikkerhed
Kildevænget 2 
8600 Silkeborg
administration@mc-sikkerhed.dk
Mobil: 60 10 95 25

CVR 33729057

Sponsorer