Hvem er MC SIKKERHED?

Vi er en nonprofit motorcykelforening der underviser i køretekniske kurser for alle. Vi er ca. 30 erfarne motorcyklister, og de fleste har lang tids erfaring med undervisning i MC kørsel. Vi startede vores forening i december 2008 og har gennem årene haft flere 2000 kursister igennem.

Vores vision:

Ulykkesstatistikken for motorcykler viser, at der er stort behov for mere efteruddannelse af de danske motorcyklister. Vi vil aktivt være med til at nedbringe antallet af motorcykeluheld på de danske veje.

Vores målsætning:

Med så mange motorcykelkurser af høj kvalitet som muligt kan vi bidrage til at reducere antallet af motorcykeluheld og samtidig øge køreglæden for kursisterne.

Alle lærer noget på vore kurser:

Uanset om du er ung eller gammel, erfaren eller ny motorcyklist, vil du lære en masse på vore kurser. Vores kursister kommer med vidt forskellig baggrund og vi mestrer at undervise, så de uerfarne bliver hjulpet godt på vej og de erfarne får aldrig lov at kede sig.

Firma- eller klubkurser:

Vi har mulighed for at arrangere lukkede kurser for firmaer og organisationer. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil gøre dine medarbejdere eller medlemmer bedre rustet til at køre sikkert på motorcykel. I skal kunne fylde et kursus med 30 deltagere. Kontakt os eller ring for at booke et kursus blandt de mulige datoer, der kan ses under KURSER. Et godt tidspunkt at aftale et lukket kursus med os er i vinterperioden, hvor vi kan nå at planlægge det ind i de øvrige kurser, og I stort set selv kan bestemme tidspunktet.

 


 

 

Del siden:

Kontakt


Foreningen MC Sikkerhed
Hjortekærsvej 172A
2800 Lyngby

administration@mc-sikkerhed.dk
Telefon: 9391 0200

CVR 33729057

Sponsorer