Corona/Covid-19

UPDATE D. 13/5 2020 !!

Efter flere samtaler med Sydøstjyllands Politi og Corona-hotlinen, er vi desværre blevet pålagt at aflyse vores kommende weekend-kursus i Horsens d 16.-17. maj. Vi er virkelig kede af, at måtte gøre dette, da vi i første omgang have fået godkendelse fra Politiet. 

Vi beklager meget, men bakker naturligvis op om myndighedernes udmeldinger.

Omdrejningspunktet er forsamlingsforbuddet, som ikke tillader mere end 10 personer ved samme arrangement. Så længe myndighederne har dette forbud, har vi ikke mulighed for at afholde vores kurser - desværre.

Vi håber naturligvis forbudet snart ophæves, sådan vi kan komme ud på vores elskede MC'er. Så vi venter spændt på regeringens næste udmelding.

Til orientering har vi netop sat 4 nye dagskurser i kalenderen efter sommerferien, som netop er åbnet op for tilmelding efter først til mølle princippet.

Datoerne er: D. 22. og 29. august i Horsens og i Sorø

--
07.04.2020 Som tingene se ud lige nu, kan vi kan med STOR glæde meddele, at vores sidste kurser kan gennemføres grundet de senest udmeldinger fra myndighederne og foreningsdanmark (DGI/DIF) 👍💪

-- 
07.04.2020 Efter Statsministerens udmelding i mandag d. 6. april, er vi desværre nødsaget til at aflyse alle kurser frem til 10. maj. Vi håber at kunne gennemføre vores sidste kurser medio maj og juni. Kursister der er tilmeldt et af de aflyste kurser, vil få direkte besked. 

--
27.03.2020 Grundet de seneste udmeldinger og anbefalinger fra myndighederne har vi valgt at aflyse vores kurser d. 18. og 19. april i både Horsens og Sorø
Alle kursister er blevet kontaktet. Skulle du mod forventning ikke have fået besked, kan vi kontaktes på vores mail. Vi beklager ulejligheden  ​

---
18.03.2020 Kære læser og kommende kursister

Vi har valgt at aflyse vores kurser d. 4.+5. april i både Horsens og Sorø
Alle kursister er blevet kontaktet.  ​

--
17.03.2020 Kære læser og kommende kursister

Her fra mc sikkerhed holder vi godt øje med udviklingen af Corona/Covid-19. Senest appellen fra vores dronning. 
Og vi følger naturligvis de retningslinjer, vi får fra myndighederne.

Vi ved ikke endnu, hvad det kommer til, at betyde for afholdelsen af vores første kurser i april. Men vi regner med, at de første kurser aflyses, men vi skal nok orientere herom, så snart vi kan. De enkelte kursister får direkte besked. 

En ting er dog HELT sikkert… Hvis/når vi aflyser enkelte af vores kurser, finder vi naturligvis et nyt til jer. Alternativ betaler vi selvfølgelig kursusgebyr tilbage eller udsteder et gavekort..

Vi krydser fingre og håber snart vi kan komme ud at trille på vores motorcykler.

Hold humøret højt, hold sammen ved at holde afstand  
– vi glæder os til at se jer

--

PRAKTISK INFORMATION​ OM KURSERNE

Tidsplan:

Weekendkurser: Kurserne i Horsens starter lørdag (1. dag) kl. 10.00 og slutter kl. 16.00. Søndag (2. dag) morgen er vi vært med fælles morgenmad kl. 08.00. Kurset fortsætter kl. 09.00 og slutter kl. 16.00. 

Weekendkurser: Kurserne i Sorø starter lørdag (1. dag) kl. 08.30 og slutter kl. 16.00. Søndag (2. dag) morgen er vi vært med fælles morgenmad kl. 08.00. Kurset fortsætter kl. 09.00 og slutter kl. 16.00.

Dagskurser: Kurserne starter kl. 08.30 og slutter kl. 16.00. Kurserne afholdes på lørdage eller søndage. 

Der kan forekomme ændringer i tidsplanen afhængig af køreteknisk anlæg! Du vil få tilsendt detaljeret tidsplan ca. 14 dage inden kursusstart.

Hvor afholdes kursene?
Vores kurser afholdes på store køretekniske anlæg i Horsens og Sorø. Begge anlæg er topmoderne med fantastiske køreforhold og masser at plads til at boltre sig. Du kommer ikke til at kede dig... wink   
 

Mad
Weekendkurser: 
Lørdag (1. dag): Kursisterne sørger selv for at have mad med. 
Søndag (2. dag): MC-Sikkerhed er vært ved morgenmad og middagsmad. 

Dagskurser:
Kursisterne medbringer selv madpakke til dagen

MC-Sikkerhed sørger for rigelige mængder af kaffe smiley

 

 

 

Sorø Køreteknisk Anlæg

 

Horsens Køreteknisk Anlæg


 
 

Del siden:

Kontakt


Foreningen MC Sikkerhed
Kildevænget 2 
8600 Silkeborg
administration@mc-sikkerhed.dk
Mobil: 60 10 95 25

CVR 33729057

Sponsorer